Per SANT JORDI (23 Abril) "CabarrrrEt galàctic dadÀ U AL 8 / S' ESTÀ MUNTANT...coordenades


MÚSICA EN DIRECTE ( jazz manoushe jam ) MÀGIA D' APROP AMB CARTES I BITLLETS DE 500, TAROT MARSELLES BIODINÀMIC, HUMOR CATALÀ ...I ACABAREM AMB UNA JAM , I JULIO MARKS ALS PLATS...life is beautifule when you really dadÀnce !!

El 23 d Abril!

de fet comenCarem als voltants de les 17h, sense compromís ni protocols de brusel.les, al carrer , entre llibres , roses i amor de primavera.... i si tot va bé investirem Puigdemont a les 12 de la nit...amorosament farem un preg telepàtic on line i ens menjarem unes olives.

"......a la vida no es pot perdre el sentit de l 'humor, de fet la vida és una broma còsmica i alguns ho sabem, oi? ja n hi ha prou de milongues, butiflers i neofachas disfreCats de xurru o de Mango, ostia !! naltros no som d' eixe món, som de Puigdemont profugo de la justícia del imperio ppperrro i de la moreneta en top lessss...naltros regalem màsters en fascicles , excursions psicotròpiques, viatges al infinit, sopars de duro , i petons amb llengua !! per aquesta ocasió hem llogat 3 tigres, un camell i 3 cacatues per animar el cotarro.... qui no vulgui pols que no vagi a l' hera...ara que la llibertat d' expresió es reivindica naltroooos posem sol-fa, re de re, mi fa i sol...i fins que no vingui aznar de genolls no callarem, i estem conectats amb el còsmos , poca broma!! som tractants de colors sense blanca, tarats de l' olla, alquimistes, faquirs i aristòcrates...caguem croissants de colors farcits de brie, segons la seqüència de Fibonacci, som la quintaessència del amor manifestat en terra promesa, diem collonades sense parar i bufem planetes, fem jócs de mans, juguem i ens caguem de riure tot lo dia...som els desgraciats que salvarem el planeta, amb amor!! amarse o aMorse ?? thats all folks!! la vida és un sí categòric, o no és, ni serà...som i serem ??!! els dadaistes som fills de la quàntica , i anem tot lo dia cantant per si les mosques s' animen, decantem vins del priorat de sion, som masons de grau 33 disfreCats de Maria magdalena o Alexandre el gran...ara o mai , germans, ballem sardanes ell.íptiques reconsagrades amb olor de besties ferotges, pujem els cims amb el cor alegre, ningú no ens atura, ni la gorda civil!! Si vols probar del fruit prohibit vine d´hora perquè si no et perdràs pes camins inescrutables del senyor Rajojojoy , un mequetrefe de tercera; tenim de tot , el millor, inclús gaspatxu, mandarines, croquetes i canelons rellenus!! hi haurà vi bo, gent maca, chic com les patates, i algun cul a l' aire....you know...serem els que serem i la liarem parda, no et tornarem els diners però segur que surts trastocat i tocat de l' ala, som paranormals naltros...i tu? normal? et queden neurones? porta els col.legues , sense por, quedaràs molt bé, i ja mai no serà com abans!! alguns aniran a Mediamark, segur, i els descreguts vindreu a missa de 9 !! a les 21h!! farem una degustació de moscatell per obrir boca, i qui vulgui es pot quedar a sopar, però a dormir no. a les 22h comenCarem , d' alguna manera, ja ho trobarem....us esperem , no venir seria delicte de sedició, però repetirem per aquells que no creuen en Déu i les seves maniobres extranyes......"

#larubia #elhoriginal #cabaretdadaista #leonardofibonacci

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon